Ofroj pune / Agjent i Marketingut 4 Pozita
60

Përmbajtja

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë. Delta Security ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune. Shpall konkurs 4 vende të lira pune, Pozita Agjent Marketingu, Përshkrimi i Detyrave / Promovimi dhe Shitja e shërbimeve dhe sistemeve të sigurisë, Gjetja dhe mirëmbajtja e klientëve të rinjë, Si dhe aktivitete tjera rreth marketingut, Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët, Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar, Përvojë pune një vjeçare në Shitje, Të posedoj patent shofer, Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë, Aftësi për të punuar në situata stresuese, Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.
Metoda e pagesës, Pagë fikse dhe bonus ne bazë të përformancës. Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 09:00 deri 17:00 në zyrën qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin Furra Qerimi 1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.