Radio Taxi Prishtina ofron pune per shofer
305

Përmbajtja

Radio Taxi Prishtina ofron pune per shofer me pervoj pune te gjith te interesuarit mund te lajmrohen ne numrat tane te telefonit ose ne zyre. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rryga Ymer Prizreni nr 110/A ne Prishtine.