Ofroj pune / Mitrovice
110

Përmbajtja

Ofroj pune per nje mirmbajtese te shtepis, kandidatja duhet te pastroj, pergadis ushqim, orari dhe pagesa me marrveshje, Adresa afer Zones Industriale te rampa ne Mitrovice.