Shes traktroni firma Hurlimann + paisjet bujqesore
682

Përmbajtja

Shes traktroni firma Hurlimann + paisjet bujqesore si pllugu dy hun, kolica per shperndarjen e plehut, grabuja dhe frezen te gjitha jane ne gjendje te rregullt. Çmimisipas marrveshje.