Ofroj pune
187

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen e dy femive te moshave, vajza 6 vjeç dhe djali 2 vjeç, Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa lagjja Kolovice ne Prishtine.