Ofroj pune per enlarse dhe pastruse
647

Përmbajtja

Restaurant N peshk ofroj pune per enlarse dhe pastruse, orari i punes nga ora 08:00h / 16:00h, pagesa 250€ / 300€. Kontakti nga ora 10h / 20h. Adresa Rruges per Gjilan lagjja Vetrenik ne Prishtine.