Ofroj pune
91

Përmbajtja

Restaurant Comfort ofron pune per nje kamariere/femer, Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa afer nderteses se qeverise se Kosoves rruga Andrea Gropa te Qafa ne Prishtine.