Ofroj pune per Asistent/e ne Administrate
746

Përmbajtja

Primex ofron pune per asistent/e ne administrat. Kushtet / Te ken njohuri te mira ne kompjuter, Te jet i/e afte per pune ne grup dhe pune nen presion. Per te aplikuar dergoni CV-t ne email primex.eu@gmail.com ose ne numer telefoni, duke shenuar poziten qe aplikoni. Adresa rruga Nenen Tereza ne Fushe Kosove