Ofroj pune / elektricist
123

Përmbajtja

NTP EL-3 ofron pune per punetor per instalime elektrike, kandidatet duhet te ken njohuri dhe pervoj pune ne instalime elektrike. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa lagjja Veternik ne Prishtine.