Ofroj pune / skarist
749

Përmbajtja

Restaurant Qendresa ofron pune per nje skarist dhe nje kamarier me perovoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa ne Stacionin e Autobuseve ne Prishtine.