Ofroj pune per pastrim dhe hekurosje
337

Përmbajtja

Ofroj pune per nje pastruse e cila ka pervoj pune ne pastrim dhe hekurosje, mosha e preferuar 35/40 vjeçe. Orari i punes nga ora 08:00h / 16:00h, nga e Hena / e Premte te Shtundeve sipas nevojes, pagesa 300€. Adrersa lagjja Marigon ne Prishtine. 049285187