Ofroj pune per asistente stomatologjike
1015

Përmbajtja

Ordinanca stomatologjike Dental V ofron punë për një punëtore Asistente e Stomatologjisë. Oferta e punës vlen për orar të plotë. Kushti i punës është që kandidatja të jetë e licencuar për punë nga Ministria e Shëndetësisë.
Orari i saktë dhe pagesa përcaktohen në varësi të marrëveshjes së përbashkët. Gjendemi në Prishtinë, në lagjen Ulpiana.