Ofroj pune per 10 persona
760

Përmbajtja

Fabrika per prodhimin Uje Brezovice ofron pune per 5 komercialist dhe 5 shites ambulantiv. Kandidatet te cilet kane pervoj pune kan perparsi, te interesurait ti dergojn cv-t e tyre ne email ujebrezovice@gmail.com. Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni në numrat e tel: 043222666. Vetëm kanditatet e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. Adresa Shkabaj Orllovic ne Prishtine.