Ofroj pune
52

Përmbajtja

Restaurant Casa Rita ofron pune per enlares/e ose pastrues/e. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa rruga Shpëtim Robaj rruges per Germi ne Prishtinë.