Ofroj pune Call Agent për anketa / sondazhe / pyetesorë
232

Përmbajtja

GOR Global Opinion Research ofron pune per punteor telefonis që kërkonin intervista telefonike. Projektet e larmishme dhe paga mbi mesataren. Orari i punes me kohë të plotë ose me kohë të pjesshme. Ju flisni gjermanisht, Pastaj bëhuni pjesë e ekipit tonë. Ju lutemi regjistrohuni në email adres jobs@gor-research.com ose ne numer telefoni 049 638 536. Adresa Rruga Nazim Gafurri nr16 ne Prishtine.
Mitarbeiter für die Durchführung telefonischer Interviews gesucht. Abwechslungsreiche Projekte und überdurchschnittliche Bezahlung. Full-time / Part-time. Du sprichst Deutsch. Dann werde Teil unseres Teams. Melde Dich unter +383 (0) 49638536 oder sende direkt eine Bewerbung an: jobs@gor-research.com.