Ofroj pune per kujdestare
1223

Përmbajtja

Kerkoj urgjentisht kujdestare per femijen 1.5 vjec ne Prishtine, lagjja Ulpiana. Kushtet e punes: Mosha e kujdestares deri 25 vjece, dhe perkujdesja per femijen realizohet ne nje ambient salloni ondulimi, ku eshte e pranishme edhe nena. Orari i punes Hene-Premte (15:00 - 19:00) dhe te Shtundeve 11:00 - 19:00, paga sipas marrveshjes. Kontakti: 044 647 447 ose 038 545 343