Kerkoj bashkpunim/ortakri-shitje
986

Përmbajtja

Fabrika e patates/pomfritit M&6 products eshte kompania e veteme e pomfritit prodhues ne vend dhe rajon. Kjo fabrik kerkon bashkepunim/ortakri-shitje, fabrika eshte e gatshem te ofroj kushtet dhe pikat sipas marrveshjes te cilat do ti bejn palet. Fabrika e prodhimit te patates ofron shume kushte te mira bashkpunimi. Adresa Rruges per Ferizaj Gushteric e Ulet / Lipjan.