Ofroj pune per dy persona
100

Përmbajtja

Pizzeria Divoli ofron pune per kuzhinjer/e dhe shankist me pervoj pune. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr Nazim Gafurri rruges per Germi ne Prishtine