Ofroj pune
545

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per femi te moshes 7 dhe 9 vjeçare, kujdestarja duhet te pergadis ushqimin per femi dhe te perkujdeset per pastrim/mirmbajtje te baneses. Orari i punes nga ora 08:30h / 16:30h, pagesa sipas marrveshjes. Kontakti mas ores 17:00h. Adresa lagjja Mati-1 ne Prishtine.