Ofroj pune
147

Përmbajtja

DARDANIA SECURITY Në kuadër të zgjërimit dhe standartizimit të shërbimeve Kompania e sigurimit fizikë Dardania Security shpalle konkurs për poziten. SIGURIM FIZIK / ROJE. Kandidatët e interesuar duhet që personalisht të paraqiten në zyrën e Burimeve Njerzore ne adresen: Rr.Rexhep Krasniqi Kulla 5 Lok 7 . Kalabri/Emshir 10000 Prishtinë nga e Hëna deri ne te Premten diteve te Punës nga ora 09:00h / 17:00h, per informata shtese mundëni të na kontaktoni. Info 049 877 778 ose 049 897 897.