Ofroj pune
155

Përmbajtja

MIQT Taverna ofron pune per nje ndimes kuzhinjeri me pervoj pune minimumi 3 vjet. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Sheshi Nene Tereza ne qender te Prishtines.