Ofroj pune
140

Përmbajtja

Restaurant N peshk ofron pune per dy enlarse, orai dhe pagesa me marrveshje. Kontakti nga ora 10h / 20h. Adresa Rruges per Gjilan lagjja Vetrenik ne Prishtine.