Ofroj punë
202

Përmbajtja

Hotel Adria ofron pune per koto pozita nje Rececionist nderrimi i nates / recepcioniste nderrimi paradite / kamarier dhe ndihmes kamarier. Per te gjitha pozitat e lart permendura eshte e obligushme njohja e gjuhes Anglez, perparsi kan kandidatet qe kan pervoj pune. Kontakti nga ora 09:00h / 18:00h ne recepcionin e hotelit. Adresa Rr Ahmet Krasniqi lagjja Arberi Prishtine.