Ofroj pune
861

Përmbajtja

Soma Book Station ofron pune per kamarier/kamariere dhe barista. Kandidatet preferohet t'kene pervoje pune dhe njohuri te gjuhes Angleze. Te interesuarit kane mundesi te lajmrohen ne email somabookstation@gmail.com ose te na vizitojne nga ora 09:00h / 10:30h. Adresa Rr Fazli Grajqevci afer qeveris ne Prishtine