Ofroj pune
152

Përmbajtja

Restoran Qendresa ofron pune per dy shankiste/f nje shitese ne burketore, nje enlarse, dy shankista/m dhe dy enlares/m. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Stacioni i Autobuseve ne Prishtine. / therra_sadiku@live.com