Shes veshmbathje
161

Përmbajtja

Shes veshmabthje per meshkuj, femra dhe femi te gjitha 700€ ose 20cent ne cop. Shes edhe rratht per varsen e teshav per keto çmimi sipas marrveshjes. Shes sanitari per lokal, çmimi sipas marrveshjes. Veshmbathjet jan te ardhura nga Gjermania