KURSE PËR MATEMATIKË
218

Përmbajtja

Organizojmë kurse për Matematikë. Për test të ARRITSHMERISË, Për test të MATURËS, Për shkollë fillore klasa I-IX, Për shkollë të mesme klasa X-XII. Matematikë për të gjitha fakultetet:Fakultet teknik,ekonomik,të edukimit,kimisë,bujqësisë etj. Gjithashtu organizojmë kurse edhe për Fizikë dhe Kimi. Adresa: Lagjja Ulpiane ne Prishtine/top-school@hotmail.com