Ofroj pune / Prizren
562

Përmbajtja

Nje Agjent Tregtar. Detyrat dhe pergjigjsite. Agjent per shitje te pijeve jo alkoolike kryesisht neper pika hoteliere. Personi duhet te jet komunikues me klientet te kete shakthtesi ne shitje, aftesi prezantimi te produkteve dhe gatishemri per puneekipore.
Zona ku agjenti do te veproje perfshine kryesisht Prizrenin andaj edhe preferohet qe kandidati te njohin gjuhen lokale qe fliten ne Prizren Pervoj konsiderohet perparsi. Nese jeni te interesura dhe mendoni se jeni kandidat qe i plotesoni kushtet si me lart, mund ta dorezoni CV-n tek zyret tona me adres ne fshatin Lubizhde p.n afer stacionit te policis ne Lubizhde ose dergone ne email apliko@prizrencommerce.com. Prizren Commerc Group eshte gjithmon ne kerkim te kandidateve qe jane te perkushtuar dhe te motivuar per pune. 044903550