Ofroj pune
902

Përmbajtja

ARD Fashion Factory ofron pune per rrobaqepse me pervoj pune dhe per punetore ne hekurosje. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa lagjja Emshir ne Prishtine.