Mundësi pune për Infermiere në Gjermani
614

Përmbajtja

Agjencion për ndërmjetësim dhe punësim, brenda dhe jashtë vendit ARTIGUM MANAGEMENT.
OFRON Mënyrë plotësisht falas, ligjore dhe të sigurt deri tek vendi i punës në Gjermani. Mundësi pune për Infermiere (motër medicinale) në klinika, shtëpi pleqsh dhe shërbime patronazhi për pacientët anembanë Gjermanisë. Ne ofrojmë Kurse falas të gjuhës gjermane në shumë qytete të Kosovës prej nivelit A1-B2. Procedurën falas të marrjes të certifikatës B1/B2 në institucionet Telc, OSD ose Goethe. Organizimin e intervistave me punëdhënës gjatë kohëzgjatjes të kursit të gjuhës gjermane.
Gjetjen e akomodimit në Gjermani Organizim të kurseve të nivelit B2 dhe pregatitje për Kennstnisprüfung në Kosovë, si dhe dhënia e këtij provimi në Gjermani nostrifikim i diplomës tuaj. Procedurë falas ( ANERKENNUNG) deri në marrjen e licencës për punë (URKUNDE)
Të interesuarat/it mund të na shkruajnë në adresën elektronike dhe ti dergojn CV-t, tomorr.arifi@artigum.com, si dhe t’na kontaktojnë përmes telefonit në numrat: +383 46 167 041 dhe +383 46 167 042.
Nuk marrim asnjë pagesë për shërbimet tona sepse ARTIGUM ËSHTË AGJENCION LEGAL DHE I LICENCUAR.