Ofroj pune
713

Përmbajtja

Passarela Cafe ofron pune per 4 kamariera me pervoje pune. Orari dhe pagesa me marrveshje. Te interesuarit te na kontaktojn ne numrin telefoni. Adresa mbi Kurriz lagjja Dardani ne Prishtine