Ofroj pune
933

Përmbajtja

Bizhuteria Fatosi ofron pune per 7 punetor. 5 femra dhe 2 meshkuj. Kandidatet duhet te jen nga mosha 19-28 vjeç. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Prishtine - Ferizaj km2 ne Çagllavicë