Ofroj pune
554

Përmbajtja

Kompania per prodhimin e pijeve Sinalco Kosova ofron pune per nje vozites (shofer) te kategoris C. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr.Asallan Pireva lagjja Kodra e Trimave ne Prishtine