Ofroj pune
1342

Përmbajtja

Ofroj pune per nje mirmbajtese te baneses dhe perkujdesjen e femive, orari i punes 4 her ne javte nga ora 09:00h-17:00h, , pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Arberi ne Prishtine