Ofroj pune per rrobaqepse
298

Përmbajtja

Interior QEFI ofron pune per 2 rrobaqepse, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr. Dradhishte nr.145 ne Sllatine te Madhe.