Ofroj pune
763

Përmbajtja

"Next Market" ofron pune per një kuzhiniere në fast food-in e marketi, kandidatja duhet te ket pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Kodra e Trimave (Vranjevc) ne Prishtine