Ofroj pune per mesimdhenes
219

Përmbajtja

Shkolla “Akademia Ora” ofron pune per nje mesimdhenes te Matematikes per 12 ore. Inkurajojme te aplikojne te gjithe ata qe jane te gatshem te japin mesim dhe te zhvillohen njekohesisht. Te interesuarit duhet te plotesojne aplikacionin ne vegzen e meposhtme! Adresa Shkabaj ne Prishtine
https://goo.gl/forms/KMxzxhNX3lkZsSIo2