Shes mobiljet
192

Përmbajtja

Shes mobiljet si
3/2/1/1 per sallon, çmimi 150€
komoda per TV dhe tavolina e mesit, çmimi 150€
kuzhina me frigorifer, shporet montues, aspirator, çmimi 400€