Ofroj pune
884

Përmbajtja

Kompania "Ylli Pashtriku" ofron pune per 2 agjente te shitjes per teren ne Prsihtine, e preferueshme te kene patent shofer kategoria B. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr.Nene Tereze ne Gjakove.