Ofroj pune
182

Përmbajtja

Massage Paradis ofron pune per 8 punetore.

2 fizioterapeute
2 masazhere
2 praktikante
1 recepcionoste
1 pastruse

Orari dhe pagesa me marrveshje.
Adresa Rr. Hajrullah Zymi ne Fushe Kosove