Ofroj pune
463

Përmbajtja

Agjnecioni punesohu ofron pune per puntore te kualifikuar si murator, betonier, prodhues i betonit.

Detyrat tuaja:
· Të gjitha aktivitetet e kërkuara profesionale
· Metoda e pavarur e punës dhe pajtueshmëria me rregulloret aktuale

Profili juaj:
· Ju duhet të keni përfunduar trajnimin si një betonier, trajnimin për trajtimin e betonit të prefabrikuar, si muratur apo ndonjë trajnim tjetër ekuivalent.
· Të jeni artizanal, i besueshmëm dhe fleksibilil.
· Përvojë në ndërtimtari.
· Të posedoni patent shoferin, kategoria B.

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.