Ofroj pune
756

Përmbajtja

Agjencioni punesohu ofron pune per murator - ndertues ne Gjermani

Detyrat tuaja:

· Ndërtimi i zakonshëm i mureve të të gjitha formateve dhe llojeve të gurit
· Punimi i betonit dhe përbërësve të betonit
· Rinovimi i përgjithshëm dhe punët riparuese në ndërtesa dhe struktura

Adresa: Rr.Ali Vitia, Lagjja Kalabriatek Tregu Goup, përball Roof Bistro ne Prishtine