Ofroj pune ne Gjermani
598

Përmbajtja

Agjnecioni punesohu ofron pune per ndihmes ne skele ne Gjermani

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Ndihmë gjatë montimit dhe demontimit të skeleve
• Mirëmbajtja, sigurimi dhe pastrimi i punishteve
• Mirëmbajtja e depove

Eksperiencat :
• Përvojë në montimin e skeleve
• Patentë shoferi për kamion (7,5 t) e dëshirueshrne
• Fleksibilitet motivacion, angazhim

Data e Skadimit: 12 Prill, 2019.

Adresa: Rr.Ali Vitia Lagjja Kalabria tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.