Ofroj pune ne Kanad
719

Përmbajtja

Agjencioni punesohu ofron pune per nje mekanik te makineris se rend ne Kanad
Përshkrimi :
Klienti ynë me baze në Alberta aktualisht është duke rekrutuar për mekanizmat me përvojë të pajisjeve të rënda. Nëse jeni një teknik i kualifikuar HGV me përvojën kryesore të tregtisë, kjo mund të jetë mundësla juaj për të siguruar një pozicion me një përfaqësues kryesor.

Përfitimet:
• Pagë të mirë vjetore
• Kushte të mira pune
• Pushime me pagesë

Eksperiencat :
• Licenca e udhëtimit
• 5 vjet përvojë pune
• Përvojë në mirëmbatjen dhe servisimin e pjesëve të traktorit

Data e Skadimit: 11 Prill, 2019.

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu