Ofroj pune
118

Përmbajtja

Ofroj punesim ne Gjermani per Infermiere/e

Detyrat dhe pergjegjesite
Eshte pergjegjese per dhenien e kujdesit primar per pacientet
Duhet te asistoje gjate punes se mjekut
Te kujdeset per pacientet
Te aplikoje dhenien e terapise.

Kualifikimet per vendin e punes
Shkolla e mesme e Mjekesise
Liçenca e punes
Referencat e punes
Preferohen njohurite ne gjuhen Gjermane.
Njohuri bazike te punes me kompjutere.
Duhet te pershtatet ne orarin fleksibil te punes.
Kryen sherbime te tjera qe lidhen me profesionin.
Ju mirepresim ne qendren tone aplikimi eshte pa pages.
Adresa Rr.Bajram Bahtiri te xhamia e llapit ne Prishtine