Ofroj pune per menaxher
109

Përmbajtja

Pergjegjesia.

Shitje në showroom dhe terren

Detyra

Prezantimi I produkteve te cilat I ofron Kompania KeraMiku

Pergjegjesite kryesore
Mban kontakte te vazhdueshme me kliente
Kontakton me biznes te interesuar per shitjen e mallit
Mban bilancin e shitjeve të kryera nga ai/ajo.

Kualifikimet e nevojshme
Provoj pune ne shitje se paku nje vite provoj pune ne Industrin e Qeramikes.
Te njoh gjuhen Angleze
Njohja e punes me kompjuter
Aftesi te mira komunikuese e raportuese
Deshire per te punuar ne grup me mbikqyresit
Pantent shofer

Te gjithe te interesuarit të dergoj CV e tyre ne e-mail jeta@kera-miku.com ose kontaktoni.
Adresa Çagllavic Prishtine-Ferizaj nr.116


në tel: 044/95 00 67