Ofroje pune ne Administrate
367

Përmbajtja

Agjensioni per sherbime rreth aplikimeve per viza PROvisa ofron pune

Pozita
Administrate pune ne zyre

Detyrat
Ndihma klinteve rreth aplikimeve per viza si dhe shtypja e sigurimeve shendetesore.
Orari i punes e Hene - e Premt, nga ora 07:30h - 16:00h,
Kandidatet duhet ta njohin gjuhen Angleze perparesi shkollimi i larte.

Perparesi kane aplikantet femra me pervoje pune ne agjensionet turistike dhe te sherbimeve per aplikime per viza.

Te interesuarat te dergojne CV ne email adresen provisa.agency@gmail.com.

Adresa Rr. Ahmet Krasniqi lagjja Arberi ne Prishtine