Ofroj pune
710

Përmbajtja

GLOBBUS Group SH.P.K. ofron pune per 6 montera per montimin e dyerve per garazha, perparesi kan kandidatet me pervoj ne montim e dyerve per garazha, pervoj ne punimin dhe montimin e dyerve nga alumini ose plastika, punime me metal, konstrukcione ose fasada. Kandidatet te cilet plotsojn kushtet pranohen ne pune me kontrat dhe page te rregullt. 2 Teknik-Montues te paisjeve si dyer me senzor, motora per dyer rreshqitese, paisje elektronike, kamera, etj. Perparesi kan ata kandidat qe kan pervoj ne montime dhe instalime te paisjeve te ndryshme elektronike. Kushtet e punes dhe paga jane te volitshme.
Dergoni CV per pervojen dhe kualifikimin ne email: globbus-vendepune@hotmail.com
Adresa Lagjja Kodra e Triva ne Prishtine