Ofroj pune
530

Përmbajtja

Boutique Ake ofron pune per 3 punetore (f) shitese.
Kriteret:
Të kenë aftësi të lartë komunikative.
Të kenë aftësi të lartë fleksibile, organizative, të punojnë në grup dhe të menaxhojnë
punën nën presion.
Kandidatët me përvojë pune kanë përparësi.
Kandidatët e interesuar të dergojnë CV me foto në e-mail imperial-store@hotmail.com
Adresa: Rr.Fehmi Agani nr .44 afer shtepis se shendetit te Qafa ne Prishtine