Ofroj pune
1144

Përmbajtja

Hotel Donarti ofron pune per punetore për mirembajtje dhe pastrim të dhomave, orari nga ora 10:00h - 18:00h, dite pushimi e Diele, menaxherja eshte femer. Përpasi kan kandidatet nga mosha 25-45 vjeçare dhe pervoja e punës. Adresa: Lagjja Dardani - Bill Kllinton ne Prishtine.